Abatorizare

Abatoarele moderne sunt echipate atat cu instalatii frigorifice speciale de pastrare a carcaselor in stare proaspata si congelata, cat si cu sisteme de conditionare insdustriala si ventilare care sa impiedice aerul viciat din zona murdara a abatorului sa ajunga in zona curata.

Despre Abatorizare

despre-abatorizare-bg

Fluxul tehnologic al abatoarelor, indiferent de tipul acestora (abatoare de porc, vită, oaie sau păsări), presupune asigurarea anumitor condiții de temperatură și ventilare in diferitele spații. Astfel, în spațiile de tranșare, ambalare, livrare, cât și pe holurile tehnologice se montează instalații frigorifice de condiționare industrială, care vor asigura temperatura de +10°C cu răcitoare suflate speciale, având viteze mici ale fluxului de aer pentru protecția lucrătorilor din abator.

Pentru a conferi o mai mare flexibilitate afacerii, abatoarele moderne sunt dotate și cu depozite de congelare, unde produsele pot fi păstrate pe perioade lungi de timp după ce, în prealabil, au fost congelate într-un tunel de congelare.
De asemenea, modul în care sunt realizate închiderile incintelor din panou de poliuretan și calitatea ușilor frigorifice, dar și a montajului acestora, au un impact major asupra eficienței exploatării instalațiilor frigorifice.

Dacă obiectul dvs. de activitate îl reprezintă abatorizarea, pentru extinderea afacerii, v-ar putea interesa și deschiderea unor magazine specializate de desfacere a produselor rezultate din activitatea dvs., iar, în acest sens, specialiștii INTERFRIG GROUP vă stau la dispoziție pentru dimensionarea instalațiilor frigorifice necesare unei carmangerii, precum și cu sugestii de amenajare și dotare a spațiului cu mobilier frigorific specific.